"Dom-2" rus realitişounıñ iştiraqçisı işğal etilgen Aqmescitnıñ “mer” saylavlarına öz namzetini teklif etti

Любезна Катерина
·
12:08, 13 Kiçikay
Foto menbası: dom2tv.ru

"Dom-2" rus realitişounıñ sabiq iştiraqçisı, “Celek” lağapı ile belli şoumen  Glіb Jemçugov beyan etti ki,   işğal etilgen Aqmescitnıñ “şeyerdeki memuriyetnıñ başı” saylavlarına öz namzetini teklif etti. Bu saylavlar namzetlernıñ qıtlığı sebebinden yenilgen ediler.

Bunı Jemçugov şahsiy  Instagram saifesinde haber etti.

Bu saylavlar namzetlernıñ qıtlığı sebebinden yenilgen ediler, бу себептен шоумен озь намзетини теклиф этмеге къарар чыкъарды. О бейан этти ки, онъынъ  такъымы ве “мэр” насыл олмагъа меджбур бильгилери бар.

“Keçmişte alkolog ile problemalarım, “Dom-2” leyhası bar, lâkin yahşı  itibar ile insanlar de sizge çoq yahşılıq yapmadılar”, - Jemçugov beyan etti. 

O haber etti ki, o tekrarlanğan konkursa vesiqalarını tapşıra ve işğal etilgen Aqmescitnıñ sakinlerini oña rey bermege çağırttı.

Onıñ namzetini Qırımnıñ “işğal başnıñ” mesleatçisı Oleg Krüçkov tekklif etti. Öz video hatibine şoumen yañlışıp, oñı Oleg Krükovnen adlandırdı.

Belli malümatlar 

  • Glib Jemçugov bir qaç kere alkogol mustaqiliyetsizlikten reabilitatsiyanı keçken edi. 2019 senesi o işğal etilgen Qırımnıñ reabilitatsiya merkezine tedaviylegen edi. O zamanda oñı Rusiyenıñ “Birinci kanalında” çıqqan Dmitro Şepelevnıñ “Kerçekten” programmasından  istifağa çıqardılar. 

Bizni Telegram’da oquñız