İşğal prokuraturası, Yaltadaki merkeziy gaz bırusındaki qazası sebebinden teşkerüvni başlağan

Присяжнюк Владислава
·
17:25, 02 Kiçikay
İşğal prokuraturası, Yaltadaki merkeziy gaz bırusındaki qazası sebebinden teşkerüvni başlağan
Foto menbası: Pixabay

Qırımnıñ işğal prokuraturası, netice olaraq evler ve maşnalarnıñ qısmını suv basqan merkeziy suv borusındaki qazasından soñ Yaltadaki kimmunalcilerniñ işiniñ teşkerüvini başlağan.

Bunıñ aqqında işğal idaresiniñ matbuat hızmeti bildire

“Yaltada Krupskaya soqağınıñ rayonında merkeziy sıv borusınıñ patlavı aqiqatı boyunca teşkerüv teşkil etilgen. Bu patlav neticesinde evler ve maşnalarnıñ qısmını suv bastı. Nezaret etici tedbirler içinde resurs temin etici teşkilâtınen mesken-kommunal hocalığı saasında qanunlarnıñ eda etilmesine ve qaza vaziyetiniñ peyda oluv sebepleri ve şartlarına qıymet kesilecek”, - denile beyanatta.

Bundan da ğayrı, işğal prokuraturası, qaza aqibetlerniñ yoq etüvini qıyınlaştırğan qanunsız tarzda tayin etilgen inşaatlarnıñ suv basqan territoriyalarında yerleştirüvi sebebinden belediye topraq nezareti vaqtında salâhiyetli vazifedar şahıslarnıñ areketlerine qıymet kesecek.

Belli olğanı

  • Ucut aynıñ 2 işğal etilgen Yaltada 48’ci Krupskaya soqağınıñ rayonında merkeziy sıv borusında qazası olğan, evler ve maşnalarnıñ qısmını suv bastı. Şimdi qaza aqibtlerniñ yoq oluvı boyunca işler keçirile.

Bizni Telegram’da oquñız