USQ reaktiv artilleriyasınıñ bölükleri nariy mevzimlerinde açıluvı ve faraziy duşmanınıñ nişanlarına yöneltüvi üzerinde çalıştılar

Анастасія Діденко
·
14:15, 01 Kiçikay
USQ reaktiv artilleriyasınıñ bölükleri nariy mevzimlerinde açıluvı ve faraziy duşmanınıñ nişanlarına yöneltüvi üzerinde çalıştılar
Foto menbası: mil.in.ua

“Uragan” top ateşi reaktiv sistemalarnıñ esaplarnıñ tutarlılıq boyunca idmanları vaqtınca işğal etilgen Qırım MC territoriyasınen memuriy sıñırına yaqın cenkâver soylarına yaqın olğan şaraitlerinde keçtiler.

Bunıñ aqqında İçtimaiy Qırımğa USQ matbuat hızmeti bildirdi.

Ukraina SQ reberi, general-leytenant Sergey Nayev haber etkeni kibi, telâş sevebinden köterilgen reaktivlik askerleri bir yerge toplavı rayonlarondan tez sürette çıqıp, marş, nariy mevzimler rayonında açıluv ve ilerideki uruvı içün faraziy maqsatlarına yöneltüvini yaptılar.

“Böyle kibi idmanlar arbiy hızmetçilerinde areketlerniñ ayrı algoritmni yahşı etip işleyler. O, areşniñ keçirilmesi vaqtında mevzimde cenkâver işine ve ateşniñ açılmasına emirlerniñ berüvine ve içindeki mevzi areket etüvine ve ateş mevziniñ terk etilmesine de bağlı”, - haber etti general-leytenant Sergey Nayev.

Reberniñ sözlerine köre, yüksek seviyede arbiy hızmetçiler ateş ile uruvı vaqtında avağa qarşı mudafaa vastalar ike bölükniñ qapatuvı boyunca areketlerni ve ateş mevzimleriniñ terk etüvi vaqtında tütün perdesinen qapatuvını kösterdiler.

“Bugün közetkenimiz oqutuvlar ülkemizni ve onıñ er sakinini qorumaq içün er bir vaziyetke kerek olğan vaqıtta cevap bermek içün ukrain arbiy hızmetçilerniñ azırlığını kösterdiler”, - qayd etti Sergey Nayev.

Belli olğanı 

  • Ukraina Silâlı Quvetlernıñ  askerleri vaqıtace işğal etilgen Qırımnıñ memuriy sınırnıñ yanında "Msta-B" top bölüklernıñ taktik-mahsus oquşlarını keçirdiler.
  • Qara qış aynıñ 20 Herson vilâyetinde USQ, vaziyetniñ deral deñişüv alda idmanlarnı keçirdiler.

Bizni Telegram’da oquñız