Ukrain askerleri işğal etilgen Qırımnıñ sınırı yanında taktik-mahsus oquşlarını keçirdiler

Любезна Катерина
·
12:36, 28 Qaraqışay
Ukrain askerleri işğal etilgen Qırımnıñ sınırı yanında taktik-mahsus oquşlarını keçirdiler
Foto menbası: ЗСУ

Ukraina Silâlı Quvetlernıñ  askerleri vaqıtace işğal etilgen Qırımnıñ memuriy sınırnıñ yanında "Msta-B" top bölüklernıñ taktik-mahsus oquşlarını keçirdiler.

Bunı USQ BQK metbuat hızmeti haber etti.

Böyle, Herson vilâyetiniñ umumiy arbiy poligonlarından birinde, cenkâver azırlıq tedbirlerine köre, top bölükler cenkâver esaplavlvrnıñ idmanını muvafaqıyetnen keçirdiler.

“İdmanlar devamında,  taqım komandanları cenkâver vazifenıñ yerine keterüvi devamında top esasplavlar ile reberlik eteler, yani: ateş noqtalarına areket etkende, nişanlarını urğanda ve ateşk noqtalardan ketkende”,  - Ukraina Silâlı Quvetlernıñ birleşken quvetler komandanı, general-leytenant Sergiy Nayev malümatlarnen paylaştı.

Bu kere, oquşlarnıñ efsanesine köre, istihbarat devamında UUA  Ukraina tarafına olğan şartlı duşmannıñ areketlerinı ve zırhlı tehnikanı qayd etti. Nişanlarğace uzaqlıq 20 km yaqın edi.  Bu sebepten,  qayd etilgen obyektlerini yoq etmek maqsadınnen "Msta-B" gaubitsalar işletilgen ediler. 

“Şartlı duşmanğa qarşı ateş uçucısız uçaq aletlernıñ operatorlarnıñ nezareti ile yapılğan edi. Şimdiki vaqıtında topçilar nişanlarnıñ koordinatorları ile areketlerini mükemmelleştireler”, - Nayev qayd etti.

Belli malümatlar

Bizni Telegram’da oquñız