Ukrainağa stendap ile sabiq rus askeri Ruslan Beliy kele

Любезна Катерина
·
15:45, 13 Aralıqay
Ukrainağa stendap ile sabiq rus askeri Ruslan Beliy kele
Foto menbası: afisha.tut.by

Ukrainağa “Oz' sesiñ”  stendap ile sabiq rus askeri, komik Ruslan Beliy kele. Rus askeri kiçik ayniñ 27, Qirimniñ Rusiye işğaline qarşiliq kunünden soñ  Kievde çiqacaq.

Buni Kontramarka.ua. saytinda haber ettiler.

Ruslan Beliy Ukraina ile tur keçirmege istey ve Kivdeki jovtneviy sarayda  kiçik ayniñ 27 çiqişindan başlamağa niet ete.Soñ, ilk baar' ayniñ 1 o Har'kovdv, Dniprodv, Zaporijjyada, Kriviy Rogda, Odesada, Mikolayivda çiqip, ilk baar'ayniñ 8, Halqara qadin kunüne oz' turini Vinnitsada bitirmege plan ete.

Rusiede belli stendaper evelsi RF Sq kontrakt ile beş yil devaminda hizmet etti, kapitan rutbeni ve “Mükemmel arbiy hizmeti içün” medalni qazandi. Mektepten  soñ o  Voronejdeki arbiy aviatsiya muendis universitetini bitirdi. 

Stendaplarniñ birine komik işğal etilgen Qirim mevzusina ne içün şaqa etmege mumkün degil tüşüne edi.

“Qirim aqqinda şaqa etmege mumkün degil, añlaysiz? Bu hucurdir, çünki o aslinda bizim. Lyakin bu  mevzuğa şaqa etmesi red etile… Belk Voronejni de başta bermege, soñ qaytarmağa kerek?”, - Beliy aytti.

Belli olğanı 

  • Ruside Ruslan Beliy şoumen ve komediya janrniñ artisti ile belli.  O “Edinci kok” KVN komandaniñ azasi,  Comedy Club iştiraqçisi ve komik YouTube leyhalarniñ daimiy iştiraqçisi. O rus TNT telekanalinda "Stand Up" şouni yaratti.
  • Rus stendaperşen Ivan Abramovğ 2019 senesi olğan işğal etilgen Qirimniñ qanunsiz ziyareti sebebinden Ukrainağa kirişini yasaq etmege ola bileler.