İşğal etilgen aqyarğa uçucısız uçaq aletiniñ ücümi, RF QB ameliyatlarnı sıñırlamağa devam ete - britaniyalı istihbaratı

Любезна Катерина
·
11:58, 27 Sabanay
İşğal etilgen aqyarğa uçucısız uçaq aletiniñ ücümi, RF QB ameliyatlarnı sıñırlamağa devam ete - britaniyalı istihbaratı
Foto menbası: t.me/Crimeanwind

Britaniyalı istihbaratı bildirgeni kibi, vaqtınca işğal etilgen Aqyardaki Rusiyeniñ Qara deñiz bahriyesi, rusiyelilerniñ bahriyesiniñ ameliyatlarnı sıñırlamağa devm etken suv üzerindeki dronlarnıñ ücümları sebebinden özüni teleküsizlikte is etmey. 

Bunıñ aqqında Büyük Britaniyasınıñ Mudafaa nazirligi Twitter’de bildirdi

“Âñı ücümlar, iç bir arbiy obyektine iç bir zararını bermegenine baqmadan, suv üzerindeki uçucısız uçaq aletlerniñ tarafından olğan telükesi, Rusiyeniñ Qara deñiz bahriyesiniñ ameliyatlarnı sıñırlamağa devam ete, ğaliba”, - denile beyanatta. 

Böyleliknen, saban aynıñ 22, eñ azdan üç uçucısız uçaq aleti ve ava dronı, Aqyarda işğalcılarnıñ arbiy deñiz bazasını ücüm etmege tırışqan ediler. Rusiyelilerniñ resmiy versiyasına köre, bir UUA, mudafaa qoralanuvları sebebinden toqtağan, başqalarnı ise işğalcılar yoq ettiler. Bunen beraber, rusiye gemileri bozulmağandır. 

Britaniyalı idaresinde şunı hatırlattılar ki, 2022 senesi orta küz aynıñ 29 Aqyarda suv üzerindeki UUA’niñ daa bir ücümi olğan edi, onıñ neticesinde “İvan Golubets” ve “Admiral Makarov” gemileri bozulğanlar. 

Belli olğanı

Bizni Telegram’da oquñız