Eñ esası, Qırımnı Rusiye içün elverişsiz yapmaq: Goces, yarımadanı uzaq mesafeli muayyen uruşlar ile serbest etüv planını aytqan

Любезна Катерина
·
10:30, 28 Kiçikay
Eñ esası, Qırımnı Rusiye içün elverişsiz yapmaq: Goces, yarımadanı uzaq mesafeli muayyen uruşlar ile serbest etüv planını aytqan
Foto menbası: з відкритих джерел

Avropada AQŞ ordusınıñ sabıq başı general Ben Goces, Qırımnıñ olabilgen deokupatsıya planını köstergen. Arbiy inşaatları ve RF QB bazaları boyunca uzaq mesafelş utuşlarbı uzun vaqıt devamında yapmaq, soñra ise bazı nişanlarnı PUA ile yoq etip tek soñ yarımadanıñ territoriyasına ukrain ordularnı kirsetmek.  

Bunı o, Twitter’dr bildirdi, onıñ planını esasına alıp AQŞ ADB sabıq arbiy hızmetçisi Çak Pfarrer, Qırımnıñ serbest etüviniñ tafsilâtlı haritasını yaratqan.

Goces tüşüngeni kibi, uzaq mesafeli uruşlar işğal etilgen Qırımnıñ maddiy-tehnikiy temin etüviniñ yoq etüvi içün, Qara deñiz bahriyesiniñ aviatsıyası ve duşmannıñ ava quvetleri boyunca muayyen arbiy yedekler ile er künlik uruşlar ise USQ topraq ücümi içün cenkâver saasını azırlarlar. 

Tafsilâtlıca oquñız: AQŞ ve ittifaqdaşlar Ukrainağa baarde qarşı ücümge keçmege yardım eterler - Ostin

“Eñ esası: Qırımnı etraf müitten ayırmaq içün uzaq mesafeli yüksek muayyen uruşnı qullanmaq, soñra ise onu rusiye arbiyleri içün elverişsiz yapmaq. Er künlik yüksek muayyen uruşlar ile Aqyardan Qara deñiz bahriyesini quvmaq. Aynı şeyi Saqtaki rusiye AAQ içün”, - yazdı general. 

Şunı qoştı ki, USQ topraq arbiyleri, keççe kelebileler. Aynı zamanda şunı qayd etti ki, Qırımnı rusiye quvetler içün elverişsiz yapmaq kerek olğanını qayd etti. 

“Uzaq mesafeli yüksek muayyen uruşlar Qırımnı rusiye quvetleri içün nasıl elverişsiz yapabilgen güzel bir haritasıdır. Qırımğa dair şübeciler tüşüngenleri kibi, bunıñ içün paalı büyük miqyaslı topraq ücümi kerek… amma ilk nevbetten, Qırımnı Rusiye içün elverişsiz yapmaq kerek. MAQ ve başqaları öz işini yaparlar”, - tarif etti Avropada AQŞ ordusınıñ sabıq reberi. 

Tafsilâtlıca oquñız: USQ cesürligi ve ukrainlerniñ birdemligi, bütün bu Qırımnıñ serbest etüvinen biticeginen qırımlılarnı inandırdılar - Çubarov

Menba: twitter.com/ChuckPfarrer

Belli olğanı

Biznı Telegram’da oquñız